Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze
ul. Forteczna 22
30-437 Kraków
tel. (12) 262 30 50
kom. +48 692 406 455
restauracja@trzejkucharze.com
www.trzejkucharze.com


Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze w hotelu Kontrast ma doskonałe warunki do zorganizowania stylowego i romantycznego przyjęcia weselnego od 60 do 110 osób. Zajmiemy się wszystkim kompleksowo, rozpoczynając od opracowania szczegółowego planu całej imprezy, poprzez ustalenie menu, wybór zespołu lub DJ-a, umówienie fotografów i operatorów kamer, a kończąc na szczegółach takich jak wybór tortu weselnego, czy ustalenie miejsc dla gości.

Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze

W cenie każdego menu weselnego:

  • Ceremoniał powitania Nowożeńców chlebem i solą oraz lampką wina musującego.
  • Lampka wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej.
  • Gorące posiłki, w tym uroczysty obiad rozpoczynający się od przystawki, a kończący na deserze.
  • Płyta zimnych mięs, wędlin, ryb, serów, sałatek, sosów, pieczywa - uzupełniana podczas trwania uroczystości.
  • Napoje zimne i gorące bez limitu
Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze

Ponadto oferujemy Państwu:

  • Patery z ciastami lub łączone z owocami
  • Tort ze sztucznymi ogniami

Poza tym gwarantujemy uczestnikom przyjęcia:

  • Sale klimatyzowane
  • Bezpłatny parking dla Wszystkich Gości weselnych
  • Subtelne dekoracje sal

Istnieje również możliwość skorzystania z pokoi hotelowych w atrakcyjnych cenach.

  • Menu serwowane
  • Menu w formie bufetu
  • Obsługę kelnerską
  • Napoje zimne i gorące bez limitu
  • Tradycyjne powitanie chlebem i solą
  • Powitalne wino musujące dla wszystkich Gości
  • Klimatyzowane sale
  • Bezpłatny parking
Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze

Oferta Przyjęcia Weselnego Cena zestawu: już od 220 zł

Menu serwowane:

PRZYSTAWKA:

  • Plastry galantyny francuskiej z wątróbką gęsią na sosie z czarnej porzeczki lub
  • Marynowany śledź w occie i kolorowym pieprzu w formie tatara z piklami lub
  • Pierś z indyka w zalewie z wina czerwonego z sosem chrzanowym

ZUPA:

  • Bulion z gęsi z ręcznie lepionymi kołdunami lub
  • Krem z białych warzyw z palonymi migdałami lub
  • Krem dyniowy z pikantną oliwą i prażonymi pestkami dyni

DANIE GŁÓWNE:

  • Filet z kurczaka w papilocie z boczku wędzonego i sosu porowego, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
  • Marynowana polędwiczka wieprzowa w miodowej wódce w sosie kurkowym,
  • surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
  • Marynowany antrykot w rozmarynie, soli morskiej, gorczycy
  • na sosie serowym, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina

DODATKI (jeden do wyboru):

  • Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem,
  • cząstki ziemniaków opiekane,
  • frytki,
  • kasza gryczana z warzywami,
  • ryż

DESER:

  • Nugat lodowy z bakaliami lub
  • Mus malinowy lub
  • Gruszka na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych

PRZEKĄSKI WYSTAWIONE PO SERWOWANEJ KOLACJI NA STOŁY LUB W FORMIE BUFETU:

  • Indyk faszerowany borowikami i serem pleśniowym,
  • schab faszerowany śliwkami i morelą,
  • karkówka marynowana w soli morskiej i jałowcu,
  • galantyna z wątróbką i boczkiem,
  • pasztet domowy z kminkiem,
  • pieczone udka z kurczaka faszerowane mięsem i grzybami,
  • wędliny (3 rodzaje),
  • sery żółte i pleśniowe,
  • różyczki z łososia wędzonego z cytryną,
  • śledź marynowany w oleju i w śmietanie,
  • jajka faszerowane z musem z tuńczyka,
  • tymbaliki wielosmakowe
Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze

SAŁATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:

  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z kurczaka z brokułami

DODATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:

  • Sos tatarski
  • Sos chrzanowy
  • Sos andaluzyjski
  • Marynaty: pieczarki, ogórki, papryka

DESERY I CIASTA NA PATERACH

  • Owoce sezonowe
  • Rolada owocowa
  • Rolada czekoladowa
  • Ciasto tortowe z owocami
  • Ciasto piernikowe z kremem
  • Sernik
  • Ptasie mleczko
  • Placek czeski
  • Kruche ciasteczka: kocie oczka
  • Ciasto gruszkowe
  • Szarlotka

DANIA CIEPŁE SERWOWANE NA STOŁY:

I Danie Gorące:

  • Schab po cygańsku z ciemnym sosem i kaszą gryczaną
  • podany z kolorową kapustą pekińską

II Danie Gorące (1 do wyboru)

  • Bogracz drobiowo wieprzowy z kluseczkami lub
  • Blankiet drobiowy

SŁODKA ATRAKCJA ( około północy)

  • Tort weselny z zimnymi ogniami serwowany na Sali

III Danie Gorące

  • Żurek po krakowsku z białą kiełbasą i jajkiem

Woda mineralna; napoje zimne: Coca-Cola, Sprite; soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, oraz kawa i herbata.

Ponadto chcemy Państwu zaproponować szereg dodatkowych propozycji i atrakcji…

Paczki z ciastami dla gości weselnych – 21 zł / paczka.

DANIA SERWOWANE PRZEZ KUCHARZY NA SALI:

  • Faszerowany prosiak – z kaszą - 1300 zł dla ok. 60 os.
  • Indyk nadziewany w papilotach – 380 zł dla ok. 25 os.
  • Udziec wieprzowy z kością – 450 zł dla ok. 35 os.
  • Dzik marynowany pieczony na ogniu serwowany z ziemniakami w folii – 2000 zł dla ok.60 os.
Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze Restauracja Trzej Kucharze

Oferujemy pomoc w organizacji przyjęcia, dobór dań, alkoholi, dekoracji oraz spraw związanych z Państwa przyjęciem…

Czekamy na Państwa pytania:
Jolanta Biela – Kalinowska
tel. +48 692 406 455
restauracja@trzejkucharze.com

Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Trwa ładowanie obrazu...