Przykładowe menu weselne 150,00zł od osoby
cena obowiązująca na 2012 rok
I. Obiad:
- Rosół z makaronem
- Drugie danie (3 porcje/osoba)
- De volaille kotlet
- Zrazy staropolskie podawane w chlebkach
- Schab przekładany plastrem boczku
- pierś z kurczaka ze szpinakiem zapiekana pod beszamelem
- karkówka z rusztu z pieczarkami
- pierś z kurczaka w migdałach
- Bukiet surówek + warzywa na parze
- Ziemniaki, frytki, kuleczki
II. Deser
- kawa/herbata bez ograniczeń
- Ciasto (2 kostki/osoba)
- sernik domowy
- kostka węgierska
- kostka bueno
- kostka ze słonecznikiem
- kostka migdałowa,
- jabłecznik,
- kostka brzoskwiniowa,
- kostka malinowa
- deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
III. Zakąski:
- (3 porcje/osoba)
- schab faszerowany śliwką
- szparagi zawinięte w szynkę
- roladki mięsne z nadzieniem serowo-szpinakowym oraz brokułowym
- pierś z kurczaka w owocach
- Sałatka (porcja na osobę)
- Grecka z serem feta
- Sałatka z kurczakiem
- Sałatka makaronowa z szynką szwarcwaldzką
- Pieczywo, masło
- Herbata z cytryną
IV. Kolacja ciepła
- (1 porcja/osoba)
- szaszłyk
- golonka gotowana z kapustą
- dodatki
- barszcz czerwony